NYHET: Halogen bryn er siste trend som tar av blant jenter

1 min


Hvert år er det noe nytt og de fleste jenter henger seg på, da blir det en trend. Siste trend ut er halogen bryn som 16 år gamle Hannah Lane startet via Instagram.

Halo brow, eller halogen bryn på Norsk tar av på nettet og jenter går slik på skolen. Ja, det ser helt forferdelig ut, men mote er mote, da følger man den. Meningen med halogen bryn er at du skal skille deg ut og føle deg som en prinsesse, slik at alle skal se på deg.

Etter at Hannah postet disse bildene på sin Instagram har hun fått 40.000 nye følgere, de fleste synes hun er fantastisk flink med sminke. Hun har postet 249 bilder med forskjellige sminketips, men halogen brynene er det alle bryr seg om. Lik og Del med en vennine


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.