Niklas (22) skulle ha one night stand, våknet opp med moren på hotellrommet dagen derpå

Ops?1 min


Det å være full kan fort få sine konsekvenser, derfor er det viktig at du aldri drikker for mye, med mindre du vil gå på en smell slik 22 år gamle Niklas fra Drammen gjorde.

Da Niklas var ute med kamerater på et utested var det mye liv og alt så ut til å være en perfekt kveld. Da de ankom utestedet var det stappfullt med mennesker, men sitteplasser fikk de. 

– Kameratene mine spanderte ifølge regningen 18 shots, 9 vodka Redbull og 12 øl på meg. Jeg husker ikke så altfor mye ut av kvelden, det ble til slutt totalt blackout. 

– Til slutt måtte jeg på toalettet, men da jeg kom tilbake var alt helt svart for meg. Ingen av mine kompiser var å se.

Niklas forteller at han så en litt eldre kvinne sitte alene ved et bord. 

– Jeg satt meg ned ved denne kvinnen og spurte henne om nummeret, da fortalte hun at vi kunne heller ta oss inn på et hotellrom rett ved siden av utestedet, noe jeg tydeligvis må ha takket ja til.

På hotellrommet drikkes det mer alkohol.

– Jeg husker veldig lite fra kvelden, bortsett fra at jeg ble skjenket av mine kompiser og at jeg satt meg ned ved en kvinne. Da jeg våknet dagen etterpå i hotellsengen ligger det en brukt kondom og en tom liter flaske med sprit på gulvet.

– Jeg hører noe spyr på badet, ut av badet kommer kvinnen fra i går. Det viste seg at jeg hadde vært med min egen mor. Niklas forteller det var hans kompiser sin feil, det var tross alt de som skjenket han.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.