Nestlé lanserer ROSA KitKat sjokolade for jenter

1 min


Visste du at det finnes en fjerde type sjokolade? Ikke jeg heller! Sammen med melk, mørk og hvit rubinsjokolade eller «couverture sjokolade» dannes en helt spesiell sjokolade av utvalgte kakaobønner.

Den rosa fargen kommer naturlig etter at bønnene har gått gjennom en unik prosess for å låse opp smaker og fargetoner. Nå har Nestlé dekket deres ikoniske KitKat med delikatessen, og de er tilgjengelige for salg i Storbritannia på Tesco fra mandag 16. mai.

Ruby KitKat er allerede en hit i Japan og Korea, og tilbyr en ny smakopplevelse, da rubinsjokolade har en intens og bæraktig smak. Alex Gonnella, markedsdirektør for Nestlés britiske konditori, sa: «Ruby-sjokolade er en stor innovasjon og vi er veldig stolte over at KitKat er den første store merkevaren i Storbritannia som har denne spennende nye sjokoladen.»

Nestlé har i løpet av årene lansert mer enn 350 forskjellige varianter av KitKat, inkludert grønn te, wasabi og kirsebærblomstversjoner. Så får vi bare krysse fingrene for at denne sjokoladen kommer til Norge.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
49
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
7
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.