Nå får du solkrem med glitter, bli sommerens høydepunkt

1 min


Vi er april og det nærmer seg sommeren med stormskritt. Vanlig solkrem har vi hatt i alle år, men nå kan du smøre deg med glitter solkrem om du vil føle deg litt ekstra spesiell i sommer. Solkremen fra Sunshine & Glitter kommer i flere forskjellige farger.

Sea Star solkremen kommer i rosa, gull eller regnbue farger, alle har forskjellig lukt. Solkremene er solfaktor 50. Du kan også bruke solkremen når du bader, da den er vannfast i opptil 80 minutter i vannet. Prisen for en flaske ligger på 140 norske kroner.

Sea Star solkremen kommer i rosa, gull eller regnbue farger, alle har forskjellig lukt. Solkremene er solfaktor 50. Du kan også bruke solkremen når du bader, da den er vannfast i opptil 80 minutter i vannet. Prisen for en flaske ligger på 140 norske kroner.


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
57
Love
Omg Omg
44
Omg
Win Win
25
Win
WTF
54
WTF
EPIC
49
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.