Nå er det kommet glitter øl, en perfekt øl laget for jenter

1 min


De fleste jenter liker ikke øl, men hva om man tar glitter og gjør øl til en «magisk drikke som glitrer» opp. Jenter elsker glitter, derfor har det nå kommet  en glitter øl som passer perfekt til jenter som vil ha det lille ekstra. Glitteret er ikke noe du merker når du drikker.

Om ikke glitter øl gjør helgen bedre, da vet ikke jeg. Glitter øl er for tiden bare tilgjengelig i England og Usa, hos Ska Brewing, Three Weavers Brewing Company og Bold Missy Brewery.

Happening at the Nest tomorrow! We are launching our Stardust IPA a tribute beer to the late genius that is David Bowie. It is served with a little added Stardust sparkle, as Bowie would have wanted. ✨⚡?‍?? #westsidecool #davidbowieforever #ziggystardust #twobirdsbrewing

Et innlegg delt av The Two Birds Nest (@thetwobirdsnest)

Kanskje Norge tar etter og lar oss Nordmenn nyte det samme om ikke så lenge. 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.