Med dette trikset får du bagasjen din før alle andre, HVER eneste gang

1 min


Det er noe de fleste av oss kjenner seg igjen i når vi reiser. Du har pliktoppfyllende gått på rad og rekke ut av flyet, og nå gleder du deg til å starte ferien. Alt du må gjøre er å hente bagasjen fra båndet.

Så tar det så lang tid at du begynner å lure på om du og bagasjen din noensinne vil bli gjenforent, eller om ku-kofferten du kjøpte på Europris før avreise nå er på vei til Vladivostok i Sibir.

Hvis du er typen som liker å bruke alle triks du kan for å unnslippe ventingen har vi dette enkle men smarte trikset du kan prøve. Med dette sjekk-inn-trikset kan du enkelt bli førstemann som får kofferten sin – hver gang!

Før du gir bagasjen din til en av de ansatte i skranken ber du nemlig om et «fragile»-klistremerke. (Fragile = skjør). Dette fester du på kofferten din, og i teorien burde dette fungere hver gang.

Grunnen til det er enkel; når bagasjen din er merket som skjør vil den bli lastet ombord til slutt, og dermed blir den også lastet av flyet først når du ankommer. Dermed blir ikke ventetiden like lang ved båndet.

Hvis du virkelig ikke vil kaste bort tid på flyplassen er det også et annet triks du kan bruke. I følge den gateansatte Thomas Lo Sciuto på en regional flyplass i USA bør du sjekke inn sist. – Hvis du er sistemann som sjekker inn vil bagasjen din bli lastet ombord sist, forteller han til Quora.

Del gjerne tipset med dine venner


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.