MAC Cosmetics lanserer 6 leppestifter som lukter og smaker som ekte mat

1 min


Alle jenter kjenner til MAC cosmetics, verdens mest kjente merke når det kommer til sminke. Nå har Dominic Skinner som er Global Senior Artist for MAC Cosmetics postet et bilde på Instagram, hvor han viser at 6 leppestifter som smaker og lukter som ekte mat, er på vei.

De 6 forskjellige smakene som lanseres er sjokolade, banan muffins, kokosnøtt, Funfetti kake (søk funfetti på Google) , bringebær krem og jordbærterte. Lanseringsdatoen er ikke kjent, men ifølge Dominic er det snart.

Se Dominics Instagram HERNoen jenter som gleder seg?


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.