Lotte (25) brukte mikrobølgeovnen til å tørke klær, nå advarer hun andre mot å gjøre det samme

2 min


Lotte (25) er en av Norges største Snapchattere og en kjent blogger, nå har hun gjort noe hun angrer på. Da Lotte hadde dårlig tid og skulle tørke klær ville hun gjøre det på raskest mulig måte.

Lotte forklarte at tørketrommel ville ta for lang tid, så da bestemt hun seg for å spørre folk i Facebook-grupper om råd. Kanskje ikke det smarteste man kan gjøre, men medlemmene på nettsamfunnet bidro gjerne med tips og råd til Lotte.

De fleste foreslo hårføner eller at hun skulle legge klærne foran en vifteovn eller lignende.

– Det var kanskje min idè å legge klærne i mikrobølgeovnen, men hadde de ikke kommet med så mange dumme ideèr hadde jeg sikkert gjort det på en annen måte, forteller Lotte.

Dette forklarte Lotte også ville ta for lang tid. Ifølge Lotte var det mange gode idéer, men for å være mest mulig effektiv valgte hun å kombinere alle metodene. Da ble løsningen å tørke klærne i mikrobølgeovnen.

Lotte bestemte seg for å legge klærne i mikrobølgeovnen. Hun forteller at hun hadde satt mikrobølgeovnen på 10 minutter og 850W styrke før hun gikk i dusjen. Da smalt det i hele nabolaget.

Lotte løp ut av dusjen i sjokk og oppdaget til sin forferdelse at mikrobølgeovnen hadde tatt fyr, døren hadde eksplodert utover, og klærne var smuldret opp og svidd. Lotte var glad for at det ikke begynte å brenne skikkelig.

Det var bare masse røyk og litt flammer som hun fikk slukket med brannslukningsapparatet.

– Folk må være forsiktig med å spørre om råd på Facebook, det er mye bedre å høre på magefølelsen å tenke med hjertet. Ikke alle på internett er ute etter å hjelpe deg, da bør man gjøre det man selv føler er riktig.

– Det var kanskje min idé å legge klærne i mikrobølgeovnen, men hadde de ikke kommet med så mange dumme idéer hadde jeg sikkert gjort det på en annen måte, forteller Lotte. Lotte sin Snapchat for de som vil følge henne er Lotteninja.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.