Lei rekelukt? Disse pillene får underlivet til å smake og lukte jordbær i opptil 24 timer

1 min


Er du lei av at typen din alltid klager på lukten i underlivet ditt? vel, fortvil ikke. Nå har forskere kommet opp med et produkt som vil gjøre dårlig lukt om til søt jordbærlukt.

Etter 3 år med utvikling av produktet er det kommet piller som har fått navnet «Strawberry P*ssy» og de gjør akkurat det du tror de gjør, får underlivet ditt til å lukte og smake jordbær. En boks inneholder 200 piller og det er anbefalt at man ikke tar mer enn to piller om dagen, en om morgen og en om kvelden. 

Årsakene til at du har vondt lukt i underlivet er fordi pH-verdien i skjeden blir skjev, og det kommer av stress, og da blir du svett, noe som fører til dårlig lukt i underlivet.

Strawberry P*ssy inneholder et stoff som gjør at du aldri mer vil svette, dessuten vil du lukte og smake som jordbær, fantastisk? Ja. 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.