Ledig jobb: Bli alkoholtester og tjen 15.000 kroner hver måned

1 min


Glad i alkohol? da er dette drømmejobben din. Hva om du kunne få tilsendt alkohol i posten og når det ankom posten vil det bli levert hjem på døren din, GRATIS. Ikke bare er det gratis, men du får 15.000 kroner hver måned inkludert at du får beholde all alkoholen så klart.

Hvordan er dette mulig? Vel, du må gjøre litt mer enn å bare smake på alkoholen. Du må skrive anmeldelse av hva du synes, hvordan smaken er, bitter eller surt osv. I hvilken anledning passer den?

Hver uke vil du få tilsendt 7 forskjellige flasker med alkohol. En måned inneholder 4 forskjellige leveranser og tester. Den er som følgende:

Vin uken: 7 Forskjellige flasker vin (1 glass dagen)

Sprit uken: 7 Forskjellige flakser sprit (1 shot dagen)

Øl uken: 7 Forskjellige flasker øl (1 glass dagen)

Cider + Rusbrus uken: 14 forskjellige flasker cider og rusbrus. (1 flaske cider + 1 flaske rusbrus daglig)

Størrelsen på flaskene varierer, men som oftest 1 liter. Resten beholder du selv og setter i skapet eller hvor du måtte ønske. En levering til deg hver uke, 7 forskjellige alkohol smaker. 7 forskjellige anmeldelser skal du skrive i uken, en hver dag.

Et nystartet firma som har etablert seg i Norge har i oppgave å finne 12 testpersoner som kan være med på dette. Anmeldelsene du skriver og sender er elektronisk. Du vil få tilgang til en nettside hvor din anmeldelse av alkoholen skal skrives.

Aldersgrense er 20 år. 

Dersom du ønsker jobben kan du kontakte dem på mail: justalcoholic@gmx.com

Send inn følgende:

Alder + by + hvor lenge du har drukket + hvor ofte du drikker


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.