I Sverige får du kjøpt frossen frukt cider med jordbær, lime og bringebær smak!

1 min


Når sola skinner flokker vi til nærmeste vannhull for en forfriskende Cider. Men hvis du ikke trodde noe kunne vært bedre enn en iskald sprudlende cider, så burde du sjekke ut disse deilige frossenposene fra Kopparberg cider.

Det er opprinnelig tre forfriskende smaker å velge mellom, men som eneste forhandler i Skandinavia kommer Systembolaget i Sverige kun til å selge tre av de; Strawberry & Lime, Elderflower & Lime og Frozen Sorbet.

Disse legges i fryseren i åtte timer, før du tar dem ut av frysen og slår litt i posen. Deretter heller du det opp i et glass og nyter den i sommersolen. 

Produktet er tilgjengelig hos Systembolaget  i pakninger på 250 ml. med 4% vol. De har faktisk eksistert siden 2016, men først nå får de oppmerksomhet verden over.

Prisen pr stykk ligger på 22 norske kroner. På tide med en Sverige tur? Link til disse ciderne finner du her, dersom du vil sjekke lagerstatus før du faktisk tar deg turen over grensen.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.