Hvor flau hadde du vært om du skrev dette til din søster?

1 min


Når du er full sier du mye du ikke mener, i hvert fall av og til, som i dette tilfelle (får jeg håpe). Du har sikkert vært i samme situasjon før, du drikker mer enn du burde og husker lite fra kvelden før, dagen derpå.

Men av og til burde du faktisk ikke åpne kjeften å fortelle om det som har skjedd, eller hva du føler. Dette er noe du ALDRI burde skrive til din søster. HAHA.

 

Lik & Del om dette hadde gjort deg flau


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.