Her er tre produkter utesteder og vakter ikke vil du skal se

Alkohol uten at vaktene vet om det? Ingen problem2 min


Har du små pupper? Samtidig som du er irritert over at du ikke får drukket opp alkoholen du hadde med deg i taxien på vei til byen? ja, livet kan være urettferdig men fortvil ikke. Nå kan du gå fra små til store pupper på sekundet.

Samtidig kan du snike alkoholen med deg inn på utestedet du går på. Eller på jobben, på møter, listen er lang. Ja, det høres fantastisk ut, og det er det. 

Det eneste problemet jeg kan tenke meg er at når du bruker en slik bh på byen så har du store pupper når du ankommer, og når du skal ut fra nattklubben er dine pupper blitt små igjen, ettersom du har drukket opp alkoholen du hadde i bhen din.

Bhen kalles winerack og er ment for vin, men hvilken som helst drikke fungerer. En winerack koster cirka 200 kr her og den kan fylles med nesten 1 liter. Så til dere kvinner som har tenkt å ta silikon, dette er altså løsningen, mye billigere også.

TAMPONGER

Siden jeg allerede er så godt i gang så kan jeg fortelle dere om tampongene også. Du som kvinne vet at du alltid blir stoppet for at vaktene skal se om du har alkohol i vesken din, ikke sant?.

Du sier nei, vakten sjekker og du har ikke noe alkohol i vesken. Noen ganger kan det hende du har det, uten at du tenker på det, og det blir tatt i fra deg.

Men hva om jeg forteller deg at du kan fylle opp tamponger med alkohol? Og snike det med deg inn på utesteder uten de merker noenting som helst?. Selvfølgelig er det ikke ekte tamponger, men små plastrør med tampong papir du tar utenpå. 

En pakke inneholder 5 plastrør, perfekt som shots.

SLIPS

 Så har vi slipset for de av dere som går med det. Koster cirka 150 kr

Håper bare ikke vakter leser dette innlegget nå, god helg! Følg meg gjerne på Facebook hvor jeg poster en haug med daglige tips du vil elske HER


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.