Gjør du dette på flyplassen? Den skjulte bakteriebomben er flyplassens mest møkkete sted!

1 min


Du har pakket og gjort deg klar til en herlig ferie. To deilige uker på stranda mens du drikker iskald øl er planen. Forrige ferie ble ødelagt av influensa og feriemage, så denne gangen har du bestemt deg for å være ekstra nøye med hygienen.

Så kommer du til innsjekkingsautomatene som står på rekke og rad i avgangshallen. Du tenker ikke så mye over det, for du har jo hørt at antibacen først bør tas frem på flyet for å vaske flyets mest møkkete sted – matbrettet (usj!).

Eller kanskje du trodde toalettet var verst?

Men mange undersøkelser har vist at det er ved nettopp innsjekkingsautomatene du bør være ekstra forsiktig.

Berøringskjermene på innsjekkingsautomatene er nemlig det mest møkkete stedet på flyplassen!

Konsentrasjonen av bakterier er så stor at faren for å bli syk før ferien har kommet ordentlig igang er størst her.

Insurance Quotes har foretatt en undersøkelse, og flysmart24.no melder at den største forekomsten av bakterier finnes på innsjekkingsautomatene. På en god andreplass kommer armlenene på stolene ved gaten, og knappen på drikkefontenen.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.