Gjør du denne tabben når du bor på hotell? Det kan koste deg dyrt!

1 min


Hvis du tabber deg ut med nøkkelkortet kan det koste deg dyrt. Tyvenes metode er såre enkel for å komme inn på rommet ditt!

Moderne hotell er utstyrt med elektroniske låssystem, med nøkkelkort istedet for vanlige nøkler. Alle vet hvordan det fungerer: du holder nøkkelkortet mot en kortleser eller stikker det inn i kortsprekken. Og det er alt du trenger å vite om låsen på hotellet ditt. Eller?

Du må låse døren selv

Den går nemlig ikke i lås av seg selv med en gang. Årsaken til dette er brannsikkerhet: dersom det brenner i hotellet og du løper ut i gangen uten nøkkelkortet ditt, han det hende du må inn på rommet ditt igjen raskt for å komme i sikkerhet. Uten kortet er du sjanseløs hvis døren låser seg med en gang.

Derfor står rommet ulåst i 30-60 sekunder dersom du ikke selv har låst det med nøkkelkortet.

Det er mer enn nok tid for en tyv som står på lur ute i gangen. I det du har kommet deg rundt hjørnet er de allerede inne på rommet ditt å henter verdisakene dine.

Husk alltid å låse hotellrommet når du forlater det.

DEL dette med dine venner for å advare de!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
37
Omg
Win Win
18
Win
WTF
49
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.