Dette er årets sommershorts, vent til du ser baksiden

1 min


Denne shortsen er årets sommershorts, av den enkle grunn fordi over 100.000 stykker er solgt på under en uke. Men ikke alle er like fornøyd med hvordan den ser ut. Shortsen er laget av jeansbukser (no shit) men ser faktisk ut som du har på deg en tanga bakfra.

Ifølge Pretty Little Thing som selger shortsen er den perfekt til festivaler, så lenge du dekker til baken med en fancy genser eller noe som passer. Prisen ligger på 160 norske kroner men er utsolgt i en del størrelser ettersom de er så populær.

Selv om folk på Twitter og andre sosiale medier ikke helt liker shortsen, er den faktisk en bestselger. For de som vil gå med en slik i sommer, er linken til shortsen HER


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
32
Love
Omg Omg
20
Omg
Win Win
64
Win
WTF
32
WTF
EPIC
25
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.