Denne gigantiske pølsehund-flytemadrass er sommerens «MUST HAVE»

1 min


Nå kan du slappe av på en gigantisk pølsehund-flytemadrass. Amazon har nettopp begynt å selge en oppblåsbar pølsehund. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men jenter og pølser? hmm

Produktbeskrivelsen lyder «Møt bassengpoppen. Hans virkelige navn er Link, og han er en skikkelig godgutt. Den smilende hunden er den perfekte følgesvenn i bassenget. Han kan holde drinken for deg i bassenget, og holder deg selvfølgelig flytende også.

Best av alt; han trenger hverken tur eller mat. Den veier to kilo og er 2,13 meter lang, laget i PVC og med miljøvennlig trykk. Den holder opp til 136 kilo. For 327 kroner blir den din, pluss 200 kroner i frakt. Noe for de som er lei de vanlige flytemadrassene spør du meg.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.