Coca Cola lanserer egen slush, Fanta frozen appelsin og drue

1 min


Med sommeren rett rundt hjørnet begynner selskaper å gi ut nye iskalde produkter for oss å nyte. Enten du er ute i en ølhage, nyter en iskold spritzer, eller et kaldt glass brus – det er herlig å slappe av i solen. Noen ganger vil bare en iskrem gjøre susen når du vil gå fra overopphetet til akkurat den perfekte temperaturen.

Coca Cola lanserte den første offisielle Cola-slushen, men nå er det også blitt annonsert at det kommer en Fanta-versjon og en drueversjon av slushen til Coca Cola! Nam! Det er usikkert om de kommer til Norge, men de kommer snart på markedet i England. La oss håpe disse kommer til Norge også!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
33
Love
Omg Omg
20
Omg
Win Win
62
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.