Coca Cola lanserer egen slush, Fanta frozen appelsin og drue

1 min


Med sommeren rett rundt hjørnet begynner selskaper å gi ut nye iskalde produkter for oss å nyte. Enten du er ute i en ølhage, nyter en iskold spritzer, eller et kaldt glass brus – det er herlig å slappe av i solen. Noen ganger vil bare en iskrem gjøre susen når du vil gå fra overopphetet til akkurat den perfekte temperaturen.

Coca Cola lanserte den første offisielle Cola-slushen, men nå er det også blitt annonsert at det kommer en Fanta-versjon og en drueversjon av slushen til Coca Cola! Nam! Det er usikkert om de kommer til Norge, men de kommer snart på markedet i England. La oss håpe disse kommer til Norge også!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.