Azusa (36) har forvandlet hele leiligheten sin til et Barbie-hus. Alt skal være ROSA

1 min


Den 36 år gamle damen elsker Barbie så mye at hun har brukt 80.000 dollar på å forvandle leiligheten sin til et Barbie-hus. På det hel-rosa kjøkkenet sitt lager Barbie-fanen rosa egg. Se video av leiligheten under

Hun ser ikke bare ut som Barbie – hun ELSKER Barbie. 36-åringen har dedikert sitt liv til å bygge opp en samling av Barbie verdt rundt 80.000 dollar, noe som tilsvarer 642.000 norske kroner. Hver eneste cm i Hollywood-leiligheten hennes er full av barbier og Barbie-ting.

Hun har til og med spesialtilpasset møblene sine, så alt fra kjøleskapet til kjelen på kjøkkenet, til toalettet, har blitt Barbiefisiert. Så klart er badet også ROSA.

Azusa er svært aktiv på Instagram, hvor hun daglig poster Barbie bilder


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.