13 ting jenter skulle ønske at gutter forstod, sjekk listen

3 min


1. Fint.

Dette ordet bruker kvinner etter hver diskusjon når de ikke vil diskutere mer med deg. Ja, de har rett. Det betyr også at du skal holde kjeft, aldri bruk ordet «fint» når hun spør deg om hvordan hun ser ut. Det vil bare føre til en ny diskusjon du kommer til å tape.

2. Fem minutter.

Husk alltid at fem minutter betyr en halvtime eller time. Du kan ikke akkurat klage på kvinnen når hun bruker mer enn fem minutter, husk at du drøyer tiden like lenge når du ser en fotballkamp på TV, bare fem minutter til kjære, de scorer snart. Det går begge veier, så bare la hun bruke den tiden hun føler hun trenger.

3. Ingenting.

Dette ordet betyr mer enn du tror og du bør passe deg. Ordet blir ofte brukt når kvinnen føler seg helt jævlig (dårlig dag / makeup /hår osv). Om hun sier ingenting bør du ikke spørre «er du sikker?» dette får hun bare til og koke enda mer innvendig, tro meg – been there, done that.

4. Værsågod (mens hun hever øyenbrynene).

Om hun sier ordet værsågod og hever øyenbrynene samtidig mener hun det motsatte. Ordet værsågod betyr ikke at du har fått en godkjenning til og gjøre noe, det betyr du kan gjøre det på eget ansvar.

5. Værsågod (uten at hun hever øyenbrynene).

Selv om hun sier værsågod uten at øyenbrynene heves skal du ikke tro det er greit. Det betyr jeg gir opp eller gjør hva du vil, jeg bryr meg ikke. Kvinner er smart.

6. Høyt sukk (arrgh).

Dette er ikke et ord, men det er en viktig form for kommunikasjon mellom en mann og en kvinne. Dette blir svært ofte misforstått av menn. Et «høyt sukk» betyr at hun synes du er en komplett idiot og lurer på hvorfor hun kaster bort sin dyrebare tid på å krangle med deg over «ingenting»!

7. Å??.

Dette ordet – etterfulgt av noen uttalelser – betyr store problemer. For eksempel: «Å, jeg snakket med ham om hva du gjorde på i går kveld.» Hvis hun sier «Å?» før en uttalelse, bare løp – ikke gå.

Hun vil fortelle deg at hun har det «bra» når hun er ferdig med å kaste klærne dine ut av vinduet, ikke forvent at hun kommer til å snakke med deg før om 2 dager.

8. Det er greit.

Dette er en av de farligste uttalelser en kvinne kan si til en mann. «Det er greit» betyr at hun ønsker å tenke lenge og hardt før de bestemmer seg for hva straffen vil bli for det du har gjort.

«Det er greit» er ofte brukt i forbindelse med ordet «fint» og et hevet øyenbryn, jeg råder deg – gå videre. Ikke la deg lure, når hun har hatt tid til å planlegge en liten stund vil du få store problemer.

9. Takk.

En kvinne sier takk til deg. Ikke tenk på hvorfor hun takker deg, bare si «bare hyggelig, kjære».

10. Tusen takk.

Tusen takk er stor forskjell fra takk. En kvinne sier«tusen takk»når hun er forbanna på deg. Det er vanligvis etterfulgt av et «høyt sukk». Dette betyr at du har fornærmet henne på en måte. Vær forsiktig med å spørre hva som er i veien etter et «høyt sukk» da hun bare vil svare «ingenting»..

Spise

TRYGGEST: Hvor vil du gå for å spise middag?

TRYGT: Skal jeg hjelpe deg med middagen?

LIVSFARLIG: Hva er det til middag?

Klær

TRYGGEST: Wow, se på deg

TRYGT: Du er drit fin i de klærene

LIVSFARLIG: Skal du gå i det?

Penger

TRYGGEST: Her er lommeboken min

TRYGT: Her er kortet mitt

LIVSFARLIG: Hva skal du med 1000 kr?

Og er du kvinne som leser dette? har du en kjæreste som ikke forstår seg på deg? send han dette innlegget så slipper du å forklare deg. Lik om du kjenner deg igjen


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.