Sommermote: Anzhelika har verdens tykkeste bryn – Jenter burde gjøre det samme

For tykk eller tynn?1 min


De siste månedene har det vært noen helt jævlige øyenbryn trender på sosiale medier, og for hver måned som går blir det bare verre.

Anzhelika Protodyakonova som selv kaller seg en moteblogger som som bor i den sørlige regionen av Russland, Sakha Republic, har nå de tykkeste øyenbrynene du kan tenke deg, fordi det er mote.

Under til venstre ser du hvordan hun så ut før, til høyre er hvordan hun ser ut i dag.

Anzhelika har ikke alltid hatt så tykke bryn, det hele startet da noen tok et bilde av henne da hun satt på bussen på vei hjem. Bildet ble lastet opp på nettet og Anzhelika fikk det med seg.

Etter det bestemte hun seg for å ha brynene så tykk som mulig, noe som har ført til at hun nå har passert 90.000 følgere. Anzhelika har selv tatt Insta profilen sin privat da de nye bildene gikk viralt. Jaja, lenge leve slike trender og jenter. Instagrammen hennes finner du HER


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.