Lotte fra Bodø kan stikke av med seieren i verdens største missekonkurranse

2 min


Lotte (25) fra Bodø kan stikke av med seieren i en av verdens største missekonkurranser. Missekonkurransen av Maxim hadde over 10.000 påmeldte modeller da konkurransen startet for litt over en mnd siden. Nå er det bare 48 igjen og Lotte fra Bodø er en av dem som fremdeles er med. Hun er også den eneste fra Norge.

Modeller fra hele verden

Modellene som er med i konkurransen kommer fra hele verden. Akkurat nå er de 48 gjenværende jentene inne i semi finalen. Vinneren av konkurransen vil bli avbildet på forsiden av Maxim som er en av verdens største modellblader. Bladet leses av verdenskjente fotografer. Vinneren stikker også av med hele 25.000 dollar, noe som tilsvarer 210.000 norske kroner.

Daglig kan man stemme på den modellen man vil skal vinne. Man kan også stemme ved å gi vedkommende en «warrior» stemme, denne koster penger. Her får du muligheten til å skrive med Lotte, hun deler også ut bilder og videoer som takk for din stemme.

Ville bli modell i ung alder

Helt siden Lotte var liten har hun bestemt seg for at hun skulle bli modell da hun ble stor. Allerede da hun var 5 år fant hun ut at hun ikke ville klare noe annet i livet, fordi utseende hennes var mye finere enn de andre barna hun daglig møtte på da hun var ute å lekte. Allerede i første klasse på barneskolen så hun på seg selv som en dronning. Hun fikk ofte misunnelige blikk fra andre elever og lærere, forteller Lotte til Toppmag.

Snapchat dronning

Lotte bestemte seg for å ta modellyrket på alvor da hun ble eldre, i dag har hun over 35.000 følgere på den populære appen Snapchat. Her deler hun daglig bilder og videoer under brukernavnet Lotteninja.

Lotte i 1 klasse på barneskolen

Dersom Lotte skulle stikke av med seieren ville hun donert halvparten av pengene hun vant til dyre og barne organisasjoner. Resten av pengene vil hun bruke på å reise rundt i verden slik at hun kan lære seg nye språk.

For å stemme på Lotte og gi henne en gratis stemme, trykk HER


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
14
Fail
Love Love
44
Love
Omg Omg
32
Omg
Win Win
14
Win
WTF
46
WTF
EPIC
38
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
55
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.