Lotte (25) satte hånden fastklemt I håndtørker på utested i en time

1 min


– Jeg hadde aldri trodd at så mange mennesker skulle svikte meg i en slik krise. Jeg har da aldri gjort noen noe galt, sa Lotte Ninja Fagerheim (25).

Natt til lørdag fikk de ansatte på en bar i Tromsø seg en komisk overraskelse da de skulle se igjennom lokalet før stengetid. En fortvilet blondine fra Bodø med navn Lotte Ninja Fagerheim satt på dametoalettet og gråt. Hun sa hun hadde veldig vondt i håndleddet og at hun hadde sittet fast i håndtørkeren i minst en time. Hun sa at ingen av de andre gjestene på toalettet hadde brydd seg om å hjelpe henne og at hun hadde fått et panikkanfall da hun hørte de skulle stenge. Hun hadde da prøvd å rive seg løs, dette hadde gjort at hun fikk vondt i håndleddet.

Lotte Ninja Fagerheim sa hun var på jentetur i Tromsø i helgen og at hun hadde sett for seg alt annet enn denne tragedien da hun avtalte turen med venninnen sin. Lotte Ninjas venninne var uvitende om hendelsen, men hadde lett etter henne i hele lokalet før stengetid uten å finne henne. De to venninne ble gjenforent kort tid etter at Lotte ble funnet på dametoalettet. Håndleddet hennes hadde ikke fått noe alvorlig skade, men legen anbefalte henne å holde seg unna håndtørkere fremover så lenge hun er alene.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.