Lotte søker mann med liten penis til reklameinnspilling på Hawaii – gratis opphold

1 min


Lotte (24) søker etter mann med liten penis. Dersom du har det kan du bli med Lotte til Hawaii. Lotte skal nemlig dra på reklameoppdrag og har fått i oppdrag å finne en mann med lite utstyr.

Ny sommermote for menn og kvinner skal filmes og spilles inn, dette på en strand på Hawaii, nærmere bestemt Honolulu.

Oppholdet er gratis for den som blir valgt ut. Reisen finner sted siste dag i juni. Her vil du bo på samme hotell og rom som Lotte.

For de som ikke kjenner Lotte, så er hun en veldig kjent blogger og en av Norges største Snapchattere. Oppmøte er i Oslo, herfra går reisen til Hawaii. Det blir to mellomlandinger før dere ankommer Honolulu.

Du trenger ingen penger med deg, her får du også 10.000 kr i lommepenger, eneste du må ta med deg er klær og pass. Dersom du mener du eller en kompis har liten penis kan du tagge deg/dere på profilen til Lotte på Facebook HER HER HER. Lotte trekker vinner om en ukes tid.

Lotte på Snapchat: Lotteninja – Instagram: Fitfager – Lotte på Facebook HER 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.