Nyhet: Henning-Olsen lanserer Soft Shake med lakris i sommer!

1 min


Nå lanseres Soft Shake med salt lakris fra Hennig-Olsen Is!

Etter at Hennig-Olsen publiserte en aprilsnarr på Facebook om at de skulle lansere en Soft Shake-is med gullflak og salt lakris har innlegget tatt fullstendig av.

Det første innlegget fikk 10.000 kommentarer, og en senere post hvor den elskede isprodusenten spurte om folk virkelig var interessert fikk 19.000 kommentarer og 26.000 likes.

Da ble det klart for Hennig-Olsen at dette var noe de virkelig måtte lage, selv om det blir uten gullflak. Prisen hadde nok blitt litt stiv hvis de inkluderte gull i iskremen.

Hall fra Hennig-Olsen Is sier dette var en rask innovasjonsprosess, og at de måtte jobbe raskt for å få den nye isen ut på markedet innen sommeren.

Kiosker og bensinstasjoner

Den fristende iskremen med smak av salt lakris blir farget svart ved hjelp av vegetabilsk farge produsert fra kull. I følge Hennig-Olsen Is skal det ikke gå ut over smaken at isen er laget på bare noen uker.

– Vi har allerede flere lakrisiskremer på markedet, så vi har masse erfaring med nettopp denne typen is, sier direktøren til Godt.no

Soft Shake med salt lakris finner du på kiosker og bensinstasjoner i begrenset antall i løpet av sommeren.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.