Full på is? I sommer får du Vodka Redbull is med 22 % alkohol

1 min


Nå er sommeren reddet, takket være årets sommer-is. Redbull lanserer nå Vodka Redbull is. De fleste av oss synes det er godt å blande energidrikker, som Redbull med sprit. Nå kan du nyte den gode drinken i form av en saftis.

Vodka Redbull isen inneholer hele 22% alkohol, noe som gjør at under 3 eller 4 is vil gjøre de fleste av oss svært brisen. Redbull har fått hjelp av Nestlè til årets sommer-is, noe de fleste av oss er svært glade for.

Isen er allerede lansert flere steder i Europa, som Italia, Italia og Island for å nevne noen. Isen har så lite som 0,2 g fett pr 100 g, så denne kan du fint nyte uten å tenke på at du legger på deg så mye.

Vodka Redbull isen er is med appelsin og Vodka Redbullsmak. Prisen vil ligge på mellom 35 og 40 kroner, men 10pk er det mulig å kjøpe for 299 kr, drastisk høyere pris enn en vanlig 10pk med lollipop. Isen får du tak i på polet, den har også 18 års aldersgrense. 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.