Lise Sofie (21) har faktisk reddet sommeren

- Sang og musikk betyr alt for meg. Det er det jeg kan, og alltid vil kunne. 2 min


Dette er tredje gang jeg publiserer noe av denne jenten, og det er en god grunn til det. Første gang var i 2016 og kan leses her for de som vil det. Andre gangen jeg postet Lise Sofie var i februar 2018, det kan leses her.

– Sang og musikk betyr alt for meg. Det er det jeg kan, og alltid vil kunne. 

I februar 2018 skrev jeg følgende: Det med Lise er at hun ikke er som alle andre jenter. Sangstemmen hennes er på et mye høyere nivå enn du kan tenke deg, første gang jeg hørte hennes første låt som heter: Live your life, hadde jeg aldri trodd låten var laget av en jente fra Norge. Nå er Lise ute med sin andre låt som heter: Youngster

Vel, nå er vi i juni 2018 og hun er tilbake med en annen versjon av låten, Youngster. Det er derfor jeg MÅ dele dette med dere, denne versjonen gir deg sommerfølelser med en gang. Lise Sofie forteller følgende:

– Jeg kom i kontakt med HOURS, som ville lage en ny versjon. Etter mye frem og tilbake ble vi enige om å ha re-release på denne FETE sommerlåta?

Hva skjer i tiden fremover nå da?

– Det skjer mye spennende fremover. Til høsten begynner jeg på LIMPI, som da er en pop høgskole i Lillehammer. Dette et en gullbillett til musikkverden, som jeg er så sinnsykt klar for. Så er det selvfølgelig mere musikk i vente, no doubt☺️

Hva skjer i sommer da?

– I sommer skal jeg bare nyte den siste tida i Trondheim, før jeg reiser til Lillehammer. Hvem vet hva som skjer etter året på LIMPI. Oslo kanskje? Låten kan dere høre HER på Spotify eller i spilleren under. Du kan også søke på Lise Reppe på Spotify.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
19
Love
Omg Omg
7
Omg
Win Win
49
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.