Vil du sjekke inn på Paradise Hotel 2019, meld deg på nå

Gratis ferie og penger. Sol, varme, drikke, festing og nye venner. 1 min


Vil du sjekke inn på Paradise Hotel 2019? Er du den neste vinneren av Paradise Hotel? Har du de taktiske eller sosiale ferdighetene som skal til?

Årets sesong er over, men du kan allerede nå melde deg på neste års sesong. Er du en spiller? Gratis ferie og penger. Sol, varme, drikke, festing og nye venner.

Meld deg på neste sesong av Paradise Hotel nå!

Til søknadsskjema:  www.shortaudition.com/Paradise-Hotel-2018


Like it? Share with your friends!

10 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Eg har lyst å vera med på pH fordi eg kan bidra veldig masse på pH og eg kan laga masse liv og stemmning på hotelle

 2. Halla😜 du hvis jeg får bli med på perra så kommer jeg til og lage jævlig mye liv. Jeg gir mye av meg selv og er en morsom fyr og være med. Jeg kommer til og bidra med så og si alt, humor, drama, osv. Velger dere meg så får dere en morsom og rar person. Noe som bare blir sykt lattis

 3. Er beste for dette. Ærligh, jeg sier ting uten å tenker på hvis det gjør vondt eller ikke. Er morsomt , god humor og god strategier for å sammespille med de andre alle kommer til å elsker meg og og hvis jeg vinner eller ikke man aldrig vet penge er ikke så viktig egentlig men aldri er dårlig ekstra peger

 4. Jeg er en gutt på 22 år og er veldig glad i å ta meg en fest. En gutt med veldig god humor og gledesspreder. Jeg er en sosial person som kommer godt over ens med de fleste spesielt damene

 5. Halooo! Har Norge løst tell å flir på seg sennastrekk så trur e nesten dåkk må inviter meg på en aldri så liten tur til Paradise Hotel. Eller Hotell Graarud om dåkker vil.
  Ska ikke røp alle trylletriksan enno. D tar vi på hotelle.
  Snakkes der 😅😀 Hilsen Norges Beste Feskar😘😘😘

 6. Jeg er en spiller. Jeg kommer på paradise for å spille og feste. Er jeg heldig finner jeg kjerlighet. Jeg ska gi alt. Denne episoden trenger meg. 🙂

 7. Hei jeg er en gutt på 22 år og er helt syk i hodet, jeg har jobbet som bartender og har fått meg mye bak disken jeg er en hyggelig bli gutt men er også vilig til og gjøre alt for og vinne og knuse kula til helvete.

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.