I sommer kan du bli full på krone-is fra smirnoff som inneholder 37.5% alkohol

1 min


I sommer kan du bli full på krone-is. Sjokolade isen har en alkoholprosent på hele 37,5%, noe som gjør at du må være over 20 år for å kjøpe den. Isen er produsert i Italia men vil også fåes tak i hos vinmonopolet og kiosker. Prisen vil ligge på 39 kroner, noe som er en mye stivere pris enn den vanlige varianten. Den kommer i to versjoner, jordbær og sjokolade.

Det sies at en til to is vil gjøre deg brisen, tre til fire vil gjøre deg godt bedugget, over fem så er det god natt. I Italia er den allerede en slager, noe jeg selv vil tro den vil bli her i Norge også.

Disse vil ikke komme i sekspakninger. Isen er mest for de som vil kose seg på festivaler eller konserter, men hvem kan vel bestemme om du vil kose deg i hagen eller på stranden. 


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Men hva er regelen for å nyte denne isen ute i det offentlige. Er vel da det samme som å ikke kunne drikke alkohol gatelangs

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
55
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.