Sara Louise Granli trenger din hjelp, les dette med en gang

Sara Louise Granli trenger din hjelp!1 min


Sara Louise Granli trenger din hjelp og det haster. Nå er det bare under 10 timer igjen å stemme. Sara er med i årets brun og bli modellkonkurranse og har kommet til semifinalen. Nå står det 20 stykker der, men bare 10 får gå videre til finalen her i Bergen.

Semifinalen går ut på at de 10 med flest stemmer på SMS går videre til finalen som skal være live i Bergen. Vinneren kan stikke av med hele 500.000 kroner.

Sara skriver følgende i håp om at du vil hjelpe henne:

Processed with VSCO with s2 preset

Jeg har kommet til semifinale blant 19 andre deltakere. Jeg har så utrolig lyst til å oppleve finalen i Bergen og kanskje vinne. Her kan man vinne 500 000kr og være frontfigur for brun og blid i et år. For å komme videre til finalen i Bergen, så trenger jeg nettopp DIN hjelp!

Hadde satt så stor pris på om du ville stemt, en eller kanskje flere ganger. Send BB13 til 2030, koster 5 kroner per stemme. Tusen takk på forhånd! Hadde vært utrolig snilt!! Avstemningen varer kun til 3 mai kl. 24:00.

Følg avstemningen på brun og blid sin nettside HER  Sara på Facebook HER


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.