Mann fra Stavanger trodde superlim var glidemiddel, satte pen*sen bom fast i kvinnen

Begge to fikk panikk og hadde problemer med å bevege seg, dermed ble de liggende før de til slutt måtte ringe ambulansen som til slutt fikk løs mannens penis med varmt vann og aceton.1 min


Det er ikke alltid like lett. En 22 år gammel mann dro hjem til en kvinne på 19 han hadde truffet utenfor et utested i Stavanger lørdags kveld. Både mannen og den 19 år gamle kvinnen hadde drukket mye alkohol, og da gjør man ofte mye dumt. 

Den 22 år gamle mannen trodde en flaske superlim som kvinnen hadde stående på nattbordet ved siden av sengen var glidemiddel, noe det så klart ikke var.

Kvinnen som har stor interesse for kunst, driver med maleri og restaurering av gamle dukker. Det var det denne limen brukes til, forteller Synne Jensen som var en av ambulansearbeiderne som rykket ut natt til søndag til det unge elskovsparet. 

Satte seg fast i kvinnen

Den ungen mannen endte opp med at penisen satte seg bom fast inni kvinnen. Kvinnen fortalte at hun ikke merket noe før etter en stund da mannen til slutt ikke beveget seg.

Begge to fikk panikk og hadde problemer med å bevege seg, dermed ble de liggende før de til slutt måtte ringe ambulansen som til slutt fikk løs mannens penis med varmt vann og aceton.

LIK & DEL saken videre


Like it? Share with your friends!

5 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.