HENOTE SENDTE MEG DETTE PÅ SNAP, DET ER IKKE HÅP

Henriette sendte meg dette på snapchat tidligere i dag og tro meg jeg lo. Jeg får litt vondt i hjertet når jeg måtte skrive til henne at det ikke var en blomst, for hun virker så glad og fornøyd.1 min


Henriette sendte meg dette på snapchat tidligere i dag og tro meg jeg lo. Jeg får litt vondt i hjertet når jeg måtte skrive til henne at det ikke var en blomst, for hun virker så glad og fornøyd. Jeg hater å ødelegge gleden til andre, hvor søt er hun ikke når hun faktisk tar med seg det hun tror er en blomst hjem? og setter den i en blomsterpotte i stuevinduet?

Her kan dere se chatloggen fra snap, hahaha <3

Hahahahahaha

Hun har postet en haug med bilder på bloggen sin, gå inn og forklar henne at det er en forbanna SOPP. Se bildene hennes  HER HER HER NÅ!! LOLOL


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.