PLAYAZ CLUB 2017 SLIPPFEST, DISSE JENTENE ER SINNSYKE

Whats up bitches? For litt over en måned siden ble jeg og exen min spurt om vi ville komme på Slippfest, og på torsdag var jeg på Ovenpå med Fanajentene2017, som nå heter Playaz Club 2017.3 min


Whats up bitches? For litt over en måned siden ble jeg og exen min spurt om vi ville komme på Slippfest, og på torsdag var jeg på Ovenpå med Fanajentene2017, som nå heter Playaz Club 2017.

Det var en fuckings crazy kveld, null tull. Om du var der og har bilder fra kvelden, send de gjerne til meg på mail: renekleveland.blogg.no@hotmail.com eller på PM på Facebook. 

Se først denne videoen før du scroller videre, boys and gurls. TRYKK PLAY <3

For det første, disse jentene som altså da er en fin gjeng på 25 stykker, bruker seriøst et bilde inspirert av meg og min ex fra 2012 som sin RUSSELOGO?? altså? Hvor sykt er ikke det?? Dette var ikke noe jeg visste fra før av, men fikk sjokk når de viste det til meg på torsdagen.

Logoen er jævlig rå btw, men hva annet kan man forvente når alle jentene i Playaz Club 2017 er det samme?. Slik ser logoen deres ut. Sammenligningen finner du nederst…

I hvert fall, hver eneste en av disse jentene er jævlig grei. Måten de tok oss imot på var bare helt fantastisk, LOVE YOU GURLS. Vi var der et par timer, så igjen jenter, TUSEN takk, dere er fucking AWESOME, det vet dere.

Bilde av alle jentene i Playaz Club 2017.

Her er noen bilder og video fra kvelden

PLAYAZ CLUB? @playazclub2017 @playazclub2017

Et bilde publisert av Marte Haugland (@martehaugland)

Bildet under til venstre fra 2012 er meg og min ex. Fire år seinere har jentene i Playaz Club 2017 gjort det om til deres russelogo, fy faen så legendarisk? Helvete.. 

Har du Instagram? da følger du PlayazClub2017 med en gang. Der kommer det til å bli postet mye ting du IKKE vil gå glipp av. Lik gjerne siden deres på Facebook også, trykk HER 

Trykk på LIKER knappen under om dette var LEGENDARISK


Like it? Share with your friends!

3 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.