HAR DU BRUKT DETTE SNAPCHAT FILTERET? DA BØR DU LESE DETTE

Da Snapchat kom på markedet i 2011 ble den umiddelbart en hit verden over. Det alle falt for var at bilder og videoer du laster opp og sender på Snapchat blir slettet fra Snapchat sine servere innen 24 timer.2 min


Da Snapchat kom på markedet i 2011 ble den umiddelbart en hit verden over. Det alle falt for var at bilder og videoer du laster opp og sender på Snapchat blir slettet fra Snapchat sine servere innen 24 timer.

I Juni 2015 hadde Snapchat cirka 1,1 millioner norske brukere, nå i år er det cirka 1,3 millioner så det øker stadig. På verdenbasis er det over 100 millioner brukere daglig.

Men over til saken du kom for å lese. Du har kanskje fått med deg alle disse snapchat filtrene hvor du kan pynte og fikse på bildene dine? da bør du være forsiktig med en av filtrene, nemlig hundefilteret (Dog filter) hvor du kan pynte bildene dine for å se ut som en hund.

Oppdateringen kom i februar da Snapchat kom ut med en oppdatering som inneholdt sju animerte spesialeffekter som også inkluderte «Dog Filter», et filter som plasserer en nese og ører i ansiktet ditt, samt en tunge som beveger seg når du åpner munnen din.

Til de av dere som ikke har lest over vilkårene, vær forsiktig.
Hundefilteret er ment for kvinner som vil sende sin kjære en Snapchat der de flørter eller hinter til sex. Brukere under 16 år skal egentlig ikke bruke dette filteret. 

Hadde du giddet å lese vilkårene ville du oppdaget at Snapchats hundefilter ikke eies av Snapchat, men et firma som produserer sexleketøy som lagde filteret til kvinner. Firmaet har lov til å bruke dine bilder som reklame på sine 199 nettsider mot at du bruker deres filter.

Dette er også grunnen til at de fleste jenter kaller filteret for «Hoe filter» eller «hore filter» på godt norsk. En god del vet dette, men til de av dere som ikke vet det, nå forstår dere kanskje hvorfor. Så lenge du har hoppet over vilkårene har du gitt godkjenning til at dine bilder kan bli brukt fritt.


Dessuten har Snapchat alle rettigheter til brukernes meldinger, bilder og videoer som deles gjennom appen, skriver Tech Times som har tatt for seg de nye vilkårene punkt for punkt.

Under kan du se hvor dine hundebilder kan havne. Vil du at dine uskyldige hundebilder havner ved siden av en vibrator under kostyme kategorien på en nettside som selger sexleketøy? Tydeligvis, siden du bruker det filteret.

Derfor er det viktig å lese nøye gjennom vilkårene på alle apper du bruker. 

Så pass på neste gang du bruker dette filteret. 
LIK & DEL videre med andre som bruke dette filteret 

ADD:  renekleveland på Snapchat 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.