NYTT FACEBOOK VIRUS: Trykker du på denne meldingen i messenger blir profilen din deaktivert

Nå er det et veldig hissig virus som går rundt på Facebook, og du bør for all del IKKE trykke eller åpne linken om du får den tilsendt på messenger innboksen din.1 min


At det er virus på Facebook er ikke noe nytt. Hackere vil hele tiden prøve å få tak i din påloggingsinformasjon ved å sende deg og dine venner linker som ikke er helt trygge. Nå er det et veldig hissig virus som går rundt på Facebook, og du bør for all del IKKE trykke eller åpne linken om du får den tilsendt på messenger innboksen din.

Trykker du på linken vil meldingen spres videre til alle på din venneliste, og slik fortsetter det. Iløpet av de siste 48 timene har flere tusen brukere fått sin profil deaktivert eller utestengt. Flere antivirus selskaper råder Facebook brukere om å ikke trykke på linken, men heller slette meldingen. Når du trykker på linken blir du logget ut av Facebook profilen din, deretter poster brukerprofilen din nakenbilder og videoer som er en del av viruset. 

Flere av mine venner har vært dumme å trykke på linken så de har fått sin brukerprofil deaktivert. Så langt har 6 venner på min Facebook venneliste fått profilen sin deaktivert. Under ser du hvordan den farlige linken ser ut.


Får du  en slik lenke til en video som melding i messenger, ikke trykk på den!

Del videre med venner og familie så de ikke blir rammet


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.