LISE SOFIE REPPE HAR NOE VIKTIG DER ALLE SAMMEN MÅ SJEKKE UT

Sang og musikk betyr alt for meg. Det er det jeg kan, og alltid vil kunne. Det er det jeg virkelig brenner for. Jeg har lite ressurser her i på Leknes! Det er ikke så mange som brenner like mye for musikk. Det gjør det litt vanskelig å knytte kontakter.1 min


Mitt navn er Lise Reppe. Jeg er 19 år gammel og kommer fra Leknes i Lofoten. 
Sang og musikk betyr alt for meg. Det er det jeg kan, og alltid vil kunne. Det er det jeg virkelig brenner for. Jeg har lite ressurser her i på Leknes! Det er ikke så mange som brenner like mye for musikk. Det gjør det litt vanskelig å knytte kontakter.

Jeg er derfor kjempegira på The Stream, som skal  finne talenter via nettet. Det gir meg virkelig en kjempefin mulighet til å vise alle hva det er jeg kan best og hva jeg brenner for! Setter utrolig stor pris på hver eneste person som tar seg tid til å lytte, samt dele videoen min HER HER HER

Hva er «The Stream»

The Stream er en ny musikkonkurranse for TV 2 der nye artister skal oppdages og skapes på den moderne og virkelige måten.

På nettet er det millioner av klipp av mennesker som fremfører sine og andres sanger. Det er på denne måten mange artister får vist frem talentet sitt i dag, og det er også slik mange nyere stjerner har blitt oppdaget. Både Justin Bieber og vår egen Kygo har gått skrittene fra gutterommet til den store verdensscenen via Internett, delinger i sosiale medier og signering hos et plateselskap.

Det er denne prosessen vi skal gjenskape og tilrettelegge for i The Stream. Vi har gjort det mulig for deg å bli oppdaget der du er. Vi flytter audition hjem til deltakerne, og gjennom www.thestream.no laster de opp sin egen musikk. Både soloartister, duetter, grupper, band, og ikke minst DJ/Produsenter er velkomne til å delta.

De 100 mest streamede artistene på nettsiden blir invitert til en showcase hvor de møter Norges tre største plateselskap. Liker de det de hører går artisten videre, og etter flere utstilinger signerer plateselskapene sine favoritter.

LIK & DEL


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.