LENE ANTONSEN HAR EN VIKTIG BESKJED TIL ALLE JENTER DER UTE

Lene Antonsen fra Horten bruker ikke sminke, derfor har hun er viktig melding til alle jenter der ute i Norge.1 minSkrevet av Lene Antonsen

Lene Antonsen fra Horten bruker ikke sminke, derfor har hun er viktig melding til alle jenter der ute i Norge.

Vi jenter er født uten sminke, og derfor mener jeg vi må være mer naturlig, og derfor droppe sminken. En annen ting er all den fæle brunkremen som ALLE jenter går med om dagen, det ser helt forferdelig ut ettersom de fleste har skille som ser helt grusomt ut. Jeg råder derfor jenter til å ta sol, slik at man ser mer naturlig ut- sånn som meg!

Dere må tenke på at med mye sminke får guttene et horete inntrykk, og det vil vi vel ikke? Gutter liker naturlige jenter som ikke gjør seg til. Selv er jeg veldig opptatt av å gå uten sminke, slik at jeg formidler hvem jeg egentlig er. Jeg bruker nesten aldri sminke, og det burde ikke dere jenter heller gjøre. De gangene jeg bruker sminke kan man ikke se det på meg.

Jeg vil at guttene skal se meg som person, og ikke noe annet. Og bli stemplet som horete og løs er en av mine største frykter, og derfor er jeg svært nøye med hvordan inntrykk jeg sender ut på sosiale medier.

«All natural» er det som er inn. Jeg ønsker å være et forbilde for alle mennesker, og vi må være naturlig fra topp til tå. Det er slik man får seg et ligg, sminke bare skremmer vekk gutter. 

Lene sin snapchat: lurelene91 Lene sin Instagram: leneantonsen

Gjør som meg- dropp sminken!

Skriv hva du mener i kommentarfeltet til Lene på Facebook HER


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Men da lurer jeg Faen meg på hva du har i tryne da?😂 Du ser jo oversminka ut😂Legg ut bilde av deg selv uten sminke istede👍

  2. Jenter skal altså da slutte å bruke sminke , men heller bruke solarium for å blir brun noe som er kreft framkallende? Smart …

  3. Har dere ikke sjønt at de sminke bildene viser hun hvordan man ser ut med sminke.
    Altså unaturlig ut.
    Enig med deg Lene!

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.