KVINNE (24) BLE SITTENDE FAST I 2 TIMER DA RULLETRAPPEN STOPPET

Nå vil Fagerheim anmelde kjøpesenteret fordi hun gikk glipp av både trening og et viktig møte som kunne gjort henne rik.1 minRulletrappen stoppet da Lotte Cornelia Ninja Fagerheim (24) var alene på shopping.

Fagerheim skulle bare handle noen småting før hun skulle på trening i Narvik. Handleturen ble 2 timer lenger enn planlagt. Hun ble til sin store fortvilelse sittende fast i en rulletrapp i 2 timer.

Slik skjedde det. Fagerheim forteller at hun akkurat hadde fått handlet det hun skulle ha og var på vei opp og ut av senteret da rulletrappen stoppet. Hun satte seg ned i trappen for å vente til den begynte å gå igjen. 

Hvorfor hun satte seg i trappen.
Fagerheim sier hun sliter med å stå oppreist for lenge. Derfor satte hun seg rett ned og ventet på at trappen skulle starte igjen.
Den siste timen var uutholdelig kjedelig. Fagerheim forteller at den første timen gikk greit. Hun satt i trappen og blogget, men etter en time ble hun tom for strøm.

Ble hjulpet ned fra trappen av en eldre kvinne. En eldre kvinne kom gående forbi og la merke til fagerheim sittende i trappen. Den eldre damen sa at Fagerheim kunne gå opp trappene, og da var 2 timer med venting over.

Trodde ikke hun kunne gå i en rulletrapp. Fagerheim innrømmer at hun trodde en rulletrapp fungerte som en heis og at man måtte stå eller sitte i ro. Andre handlegjester forteller at de ikke tenkte så mye over hva den 24 år gamle jenta gjorde så lenge i rulletrappen. 

Nå vil Fagerheim anmelde kjøpesenteret fordi hun gikk glipp av både trening og et viktig møte som kunne gjort henne rik.


Like it? Share with your friends!

52 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Greit at hu er usikker på hva hun ska gjøre. Men i 2 TIMER….. seriøst her har vi snakk om IQ vel. Dette burde hu ha funnet ut av før og på egen hånd.

 2. Tror ikke hun er istand til å få levert noen anmeldelse.
  Må få hjelp vidre ellers kan det bli veldig mange negative opplevelser fremover.

 3. Trodde først at hun hadde satt fast klær i selve rulletrappen, og holdt på å dævve når jeg leste hele artikkelen 😁

 4. Er dette seriøst?..Er da «stadig vekk»at en rulletrapp ikke «ruller»,men da er det jo bare og bruke den som en vanlig trapp…Uff,dette virker jo helt «stupid»,får håpe hun skjønner dette selv og dropper event.anmedelse..

 5. Flirer så jeg griner! Sto eller satt vel først i køa da det ble utdelt IQ, men fikk døra i tryne ! Men med mot gang , kommer medgang

 6. Har ikke ledd så godt på lenge. men seriøst så håper eg hu får hjelp til å finne ut åssen vårt moderne samfunn virker .
  hadde hun reist med en tidsmaskin fremover i tid og havnet i vårt århundre , så hadde eg godtatt at hun ikke viste at man kan gå som man vil i rulletrapper …

 7. Håper folk lærer når de leser dette: Ta ALDRI rulletrappen om du er usikker på om du kommer helt fram. Dette kan jo fort ramme en stor familie f eks, og tenk på alt de forskjellige da går glipp av? Noen skal sikkert på salg i en butikk, andre skal til legen, tannlegen, jobben… nei, huff…

 8. Seriøst??? Trene har ho ikkje problem med men ikkje å reise sæ opp å gå ned trappa engang klarte ho ikkje.😂😂 .

 9. Hun har sjansen for vinne saken. Pga her er kjøpesenter sin feil at der ingen instruksjoner, veiledelser eller noen skilten om bruk rulletrapp i nødsituasjoner og hun har venta 2 timer men ingen har kommet for hjelpa henne.

 10. Jeg syntes folk er ganske krasse mot henne i dette tilfellet, men jeg også syntes saksmål er ren idioti.
  Rulletrappen er formet som en trapp. I oslo går du på den ene siden å står på andre siden.
  Det står iiingen steder at du ikke kan gå i en rulletrapp, så her kan hun kun skylde på sin even tenkeevne mener nå jeg.

 11. Dette er jo jenta som ikke fikk rompa si på Tine melkekartongen til tross for flest likes i konkurransen😝 Som tydeligvis ikke skjønner at en halvnaken rompe ikke tar seg ut på frokostbordet til en småbarnsfamilie 😝😝

 12. Kor blond går det ant å bli?
  Sitter i en time og bruker opp strømmen på telefonen i stede for å ringe sentret for å be om hjelp. Er det en spøk var den ikke spesielt god 😕😕

 13. That moment når alle som skriker «dumme» på kommnetarfeltet her ser seg i speilet og innser at de gikk fem på…….
  Hvem er dum nå ? 😀 😀 😀

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.