Her venter Lotte (24) på brannvesenet da brannslukningsapparatet satte seg fast i vag*naen

Lotte fant frem brannslukningsapparatet i leiligheten og fant ut at slangen ville gjøre nytte for seg, men der tok hun skammelig feil. 1 min


Man gjør mye dumt dersom man er full og kåt. Lotte (24) angrer på det hun gjorde og lover at hun aldri mer skal drikke alkohol. Da lotte kom hjem fra byen fant hun ikke vibratoren og brukte noe hun angrer svært bittert på. 

Lotte fant frem brannslukningsapparatet i leiligheten og fant ut at slangen ville gjøre nytte for seg, men der tok hun skammelig feil. Slangen på brannslukningsapparatet kilte seg og satt bom fast i Lottes edle deler. Brannvesenet måtte rykke ut til til Snapchatdronningen da hun ikke ville ringe nære venner midt på natten, det ville vært flaut forteller Lotte.

Fire brannmenn dukket opp og fikk seg tidenes sjokk. Hendelsen får brannvesenet til å komme med en tydelig oppfordring: Ikke bruk brannslukningsapparatet til hyggestunder.

Lotte sin snap er: Lotteninja. LIK & DEL for å advare andre


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.