SKYPE INTERVJU MED CHRIS FURNES – EKSKLUSIVT INTERVJU

Om du ikke allerede vet hvem Chris Furnes er så har jeg hatt en del krangling med han opp gjennom blogg-tiden. 1 min


God kveld alle sammen.

Denne videoen har jeg hatt privat på youtube i siden august i fjor, men nå er det på tide og vise Skype intervjuet jeg gjorde med popidolet Chris Furnes. Om du ikke allerede vet hvem Chris Furnes er så har jeg hatt en del krangling med han opp gjennom blogg-tiden. Jeg er ikke noe sur på han eller noe, har ingenting imot han. Vi begge er fra Bergen og alt er all good. I fjor skrev jeg et blogginnlegg om Chris og gjengen hans da jeg ble sur fordi jeg mente de kopierte meg (les innlegget her

Videoen til Chris er fra 2012, men når han ikke gidder å være med på et Skype intervju face2face, så blir dette resultatet. Beklager for drittkvaliteten, men sånn går det med webcam.

Har tekstet den for dere!

LIK & DEL VIDERE for flere videoer

Følg meg på Facebook, trykk HER


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.