SANDRA LYNG HAR NOE VIKTIG DERE ALLE MÅ HØRE MED EN GANG

Sandra Lyng (født 18. april 1987 i Mosjøen, Nordland), er som sikkert de fleste vet en norsk musiker og låtskriver som kom på fjerdeplass i Idol 2004.1 min


Sandra Lyng (født 18. april 1987 i Mosjøen, Nordland), er som sikkert de fleste vet en norsk musiker og låtskriver som kom på fjerdeplass i Idol 2004. I tiden etter Idol ga hun ut singlene «Sommerflørt» og «I morgen» som hadde gode plasseringer på VG-listen. Etter det ga Sandra ut sitt debutalbum Døgnvill som havnet på tredjeplass i VG-listas albumliste.

Etter at hun ga ut debutalbumet turnerte hun rundt og var med på forskjellige TV-opptredener frem til 2010. I tiden som fulgte reiste hun mye og etter et lengre opphold i Brasil og USA begynte hun å skrive musikk igjen. Sandra etablerte seg i Los Angeles for å arbeide med låtskriving. I Los Angeles jobbet hun med blant annet Will.I.Am.

I 2013 gjorde hun comeback med sin første engelske låt kalt «PRTeY». I 2014 kom hun ut med albumet LA-Files. I januar 2015 var hun aktuell i TV-programmet Mitt Dansecrew på TV 2 og med singelen «Heels Off». Sommeren 2015 var hun med på VGs Sommershow-turné og på VG-listekonsertene rundt i Norge.

Det siste året har hun kommet ut med tre nye låter som har blitt kjempepopulær. Play My Drum, Night After Night og Electric City, og nå har hun en helt ny låt ute som du faktisk bare MÅ høreNye låten til Sandra heter Moonrise og ligger på Spotify (hør under i spotify spilleren)

Fun Fact: Låten Play My Drum nådde 8.000.000 solgte streams i november, på Youtube har musikkvideoen 1,700.000 avspillinger, så langt. 

HØR MOONRISE

Night After Night


Play My Drum

Electric City

Sjekk ut mer av Sandra på bloggen hennes HER Instagram HER og Youtube HER

LIK&DEL


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. TAKK!!!!! hørte play my drum på radioen men fikk ikke med meg navnet på låten, fortsett med god musikk sandra, hilsen en bergenser

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.