HAN SKREV TOMMEL OPP PÅ TV2 SITT KYGO INNLEGG, DETTE SKJER

TV2 lå ut et innlegg om kygo i forgårs. Den første kommentaren som kom var fra en fyr som postet en tommel opp som kommentar.1 min


TV2 lå ut et innlegg om kygo i forgårs. Den første kommentaren som kom var fra en fyr som postet en tommel opp som kommentar. Jeg bestemte meg da for å sjekke hvor alvorlig folk tok meg om jeg skrev en useriøs kommentar som «Hvorfor er du så frekk? voks opp» Og siden folk hengte seg på, vel da fortsatte bare jeg, slik at dere får et blogginnlegg. 

Under kan du se hele samtalen fra kommentarfeltet.

Du kan også lese hele kommentarfeltet usensurert HER (TV2 link)

Legg meg til som venn HER (eller trykk på bildet under)

LIK & DEL så er du sexy


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Tragisk, selv jeg oppfører meg ikke sånn kun for og kødde… Jeg kan ikke fatte at du mener det du gjorde er greit! Voks opp og skaff deg et liv istedenfor og fake at du skal henge deg etc i et kommentar felt, rett og slett tragisk

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.