10 FUNNY KOMMENTARER FRA KOMMENTARFELTET PÅ FACEBOOK

Av og til når jeg poster ting på facebook dukker det opp noen som skriver en funny kommentar. Noen ganger dukker det kanskje opp en idiot som tror han eller hun er noe. 3 min


Av og til når jeg poster ting på facebook dukker det opp noen som skriver en funny kommentar. Noen ganger dukker det kanskje opp en idiot som tror han eller hun er noe. Her er ihvertfall noen fine kommentarer fra kommentarfeltet mitt på facebook.

1) Når jeg skiftet headerbilde på facebook og noen spør hva som kommer snart, siden det står «coming soon» på bildet mitt. Spør man ironisk så får du skitne svar, just sayin! LINK HER

2) Når jeg brente en veske til 8.000 når denne veske-debatten tok av i media. Noen mente jeg kunne spandert 50 kr på en flaske tennveske, well done. LINK HER

FLØRTING GONE WRONG

3) Når jeg lå ut et bilde som var creepy og tidligere Paradise Hotel deltaker Mads Larsen benyttet sjansen til å flørte, noe som ikke gikk helt som han sikkert hadde forventet. LINK HER

4) Når jeg postet en videoblogg om Rannveig Heitmann som hadde spilt inn en «sexy» reklamefilm for et mobilselskap og flere av mine følgere prøvde å ringe nummeret. LINK HER

5) Når bloggeren Lotte Ninja spurte meg om jeg så på henne som dum, etter at jeg sa hun måtte føne håret i dusjen, noe som gjorde at hun endte på sykehus (kommentaren hennes er slettet) LINK HER

6) Når jeg ga bloggeren Lotte Ninja et tips om at hun måtte bruke melis i håret for å forlenge det, men så poster jeg et innlegg der jeg skriver om 25 ting man ikke sier til en jente, men noen i kommentarfeltet kommer med denne kommentaren.

7) Når du ikke helt ser det er samme jente på bildene

8) Dette kommentarfeltet. LINK HER

9) Når jeg skrev «Tagg en vennine dette kunne vært» (bildet under) og en jente kommer med en rar kommentar og tagger moren? LINK HER10) Når jeg så en fin Quote på twitter og sendte en «Hei skjønningen» melding til en random jente på facebook. Yeah right, som om det fungerer. LINK HER

Følg meg på facebook, så blir dagen litt bedre. Trykk HER


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.