DETTE MOBILDEKSELET GJØR MOBILEN DIN OM TIL EN VIBRATOR

1 min


Nå er det endelig kommet et mobil deksel til den som er lei det normale kjedelige dekselet sitt. IZIVIBE er et deksel formet som en vibrator, rett og slett fordi det er en vibrator for mobilen din. 

Ifølge nettsiden:

Discover your smartphone’s hidden side. Simple but effective, izivibes internal dildo structure is designed to propagate the phones vibrations along the entire length to get maximum pleasure.Slik fungerer det:

Du tar på dekselet på mobilen. Deretter åpner du en app du får med (laster ned) Appen har flere funksjoner og inkluderer syv vibrasjonsmelodier. Du kan også la kjæresten din styre appen via hans mobil slik at han kan velge hastigheten på vibrasjonen osv, perfekt til deg som vil ha et fint deksel til mobilen samtidig som du kan kose deg, når som helst, hvor som helst.


Dekselet er laget av silikon. Perfekt julegave til den som allerede har alt.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.