ISABEL RAAD TRENGER DIN HJELP, LES DETTE ALLE SAMMEN

Vinner hun denne mnd så er hun i semifinalen som er 2 og 3 mai. Der det skal stemmes via sms, deretter er det finale som er her i Bergen den 30 mai.1 min


Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Isabel (bildene over) som dere sikkert kjenner igjen fra årets Paradise Hotel er med i årets brun og blid modell konkurranse og hun SKAL vinne denne måneden. Hun ligger i skrivende stund på femte plass, så la oss få henne opp på  førsteplass, klikk på bildet over eller linken under for å stemme på hun. 

Vinner hun denne mnd så er hun i semifinalen som er 2 og 3 mai. Der det skal stemmes via sms, deretter er det finale som er her i Bergen den 30 mai.

Det dere snuppiser må gjøre for meg er at dere klikker på linken under og stemmer på henne, alle sammen. Jeg skuffer aldri dere, da må ikke dere skuffe meg.

Det tar deg et lite sekund og du kan gjøre denne baben utrolig lykkelig. 

Gi din stemme NÅ:  HER HER HER HER HER HER


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.