CHRIS FURNES AKA JUSTIN BIEBER GIKK TIL ANGREP PÅ MEG I NATT

Vi diskuterte og snakket om forskjellige innlegg vi hadde skrevet og hvor mange lesere de forskjellige innleggene hadde fått. Etter et par diskusjoner forteller Chris Furnes med Justin Bieber lookèn1 min


Våkner opp til drama i dag, herlig. Chris Fuckings Furnes aka Justin wannabe Bieber tåler ikke at andre gjør ting bedre enn han. Jeg var ute i går og trodde kvelden skulle bli perfekt, som vanlig. Men gjett hvem som kommer gående utenfor samme utested? Joda, «pop-idolet» Chris Furnes.

For de av dere som ikke vet hvem han er, synd, jeg gidder ikke engang å forklare det, får hodepine bare ved å nevne navnet. Vi begge hadde drukket litt, men var fin i formen kan man si. Vi hilste på hverandre og alt virket cool.

Vi diskuterte og snakket om forskjellige innlegg vi hadde skrevet og hvor mange lesere de forskjellige innleggene hadde fått. Etter et par diskusjoner forteller Chris Furnes med Justin Bieber lookèn sin at det og det innlegget hans gikk bedre enn mine osv. Ihvertfall, så spør han om jeg kan gi han noen blogg-tips, LOL.

Jeg sier det får han komme på selv, da sier han «Hvorfor er du frekk i kjeften? » jeg spør da hva faen han snakker om? han svarer «jeg spør deg på en normal måte, da svarer du meg skikkelig, her prøver jeg å være hyggelig etter vi har hatt en jævlig stor beef fra før av»…

Jeg svarer «Gå heller hjem. Eneste stedet du passer inn er på en hjemmefest med fjortisser og en pose med shakere» da begynte vi fort å diskutere å det ble aggressivt. Han dytter meg , jeg dytter han tilbake og sier han vil angre om han ikke slutter.

Han tar da tak i t-skjorten min og den revner.

Jeg gjør det samme med hans t-skjorte og det ble fullstendig kaos rundt oss. Masse folk samlet seg og tok bilder osv. Han slår med hendene og klorer fast i meg som en 14 år gammel jente som nettopp har fått mensen. Jeg fikk et par kloremerker her og der og en ødelagt t-skjorte, buksen ble også fucked up men det går fint, jeg blir jo sponset.

Til slutt kom det noen folk og rev oss løs og vi gikk hver vår vei.

Les det tragiske innlegget hans her

2 be continue


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.