Justin Bieber forlot konserten. Dette vil ikke avisene at du skal vite! Her er grunnen!

Oh my god de fleste av dere er dumme. Hvorfor? la meg fortelle dere. Justin Bieber forlot i går scenen og konserten etter første låt, og det ble mye drama og et helvete på jord. Men hvorfor han gjorde det vil nok få opp øynene deres. 4 min


Oh my god de fleste av dere er dumme. Hvorfor? la meg fortelle dere. Justin Bieber forlot i går scenen og konserten etter første låt, og det ble mye drama og et helvete på jord. Men hvorfor han gjorde det vil nok få opp øynene deres. 

PS: Jeg er stor fan av Justin Bieber, men dette er lærerikt for alle!

1:) Hans første singel heter: What do you mean? Hans andre singel heter: Sorry (fra nyeste albumet Purpose, som kommer 13 november)

2:) Alle de 1000 billettene til konserten var gratis

3:) Han var i godt humør og alt var perfekt når han var på Senkveld med Thomas og Harald. 

4:) På konserten ble han sur og sint pga litt vann på scenen? og dermed forlot han scenen og tok flyet hjem.

5:) Tror du litt vann gjør Justin Bieber sint? Det var han selv som kastet en vannflaske til jentene helt foran scenen. Litt vann kom helt fremme, og han klikket. Han prøvde å tørke det opp, men når jentene bare ler og tar litt i armen hans, da gir han faen og stopper konserten. Det har skjedd flere ganger tidligere, at det er vann på scenen, han har til og med brukket foten sin under en konsert før, men holdt hele konserten ferdig! YOUTUBE LINK HER – BILDER HER

5:) Han skyldte på jentene på første rad (husk, hans andre singel heter Sorry)

6:) Dagen før han ankom Norge (28.10.2015) forlot han et intervju i Spania, på lik linje som han gjorde i går, her i Norge. Bruk Vpn (skift ip) for å se klippet, da det ikke kan vises i Norge

7:) Bildet under er tatt etter han forlot scenen, før han reiste hjem. Her stiller han fint opp på bilde og er i godt humør, selv om han var «sur og sint» bare noen minutter før bildet ble tatt.

Ifølge en av jentene på bildet hang de med Justin Bieber i 20 minutter. Altså, Justin Bieber spiller kun en låt før han stormer av scenen? men henger med noen jenter i 20 minutter etterpå? LINK

8:) Bare noen minutter etter han forlot scenen la han ut denne beskjeden på Instagram kontoen sin. Han beklager seg og lover å gjøre opp for seg neste gang han er på turnè. Hvorfor beklage seg om det er PR stunt? Jo, fordi det er sånn det fungerer. 

Han gjorde mye sammen med Norske barn. Han besøkte Eikeli Barneskole før han senere skatet med andre barn på Arena Bekkestua i bærum. Deretter gjestet han Senkveld med Thomas og Harald. Hadde Justin Bieber holdt 5-6 låter på konserten etter Senkveld med Thomas og Harald hadde det ikke skapt like mye oppmerksomhet og overskrifter. 

Hele apparatet rundt Justin Bieber er ikke dum, derfor fremførte han kun EN låt og fant på en dum unnskyldning for å stikke. Det er markedsføring på høyt nivå, og dere ser alle overskriftene det skapte i går og i dag? 

9:) I ny video under får du se hvordan vannet havner på scenen helt foran. Det hele er planlagt fra Justin Bieber selv. Det skal ikke mye til for å forstå det, se selv.

10:) Les dette: Justin Bieber is having the best time promoting Purpose abroad. The cancellation yesterday in Oslo came during the same week Bieber walked out of an awkward Spanish interview, it’s all a part of Justin Bieber’s new album coming out november 13.

11:) Alt dette er gjort for å markedsføre hans nye album Purpose. Jo flere overskrifter man skaper, jo flere får det med seg. Alle de norske avisene (VG, TV2, DAGBLADET OSV) har tjent store penger på pressedekningen de siste 2 dagene.

Mye trafikk gir mye penger, de tjener også penger på reklamen. 

12:) Det var INGEN avtale om hvor mange låter Justin Bieber skulle fremføre i går. TV2 hadde sett for seg 5-6 låter, men det var ingen avtale. Enda en grunn til at Justin Bieber bare fremførte en låt, jobben hans var ferdig.

Gjermund Moastuen, markedssjef i Universal forteller at det ikke har foreligget en konkret kontrakt mellom Justin Bieber og Universal Music om selve arrangementet på Chateau Neuf.

 13🙂 Fremdeles ikke overbevist? Justin Biebers manager Scooter Braun lover ny verdensturnè når Justin Bieber slipper albumet sitt. Så klart kommer han til Norge igjen og derfor gjør han «opp for seg» noe som står i meldingen på Instagram.

Link til Tweeten om du er i tvil HER HER

14:) De fleste aviser skrev om at Justin Bieber skulle bli værende i Norge til i dag (fredag 30.10) men hvorfor var da flyet klar til avgang og bagasjen pakket allerede under konserten?

Jo, fordi alt var planlagt! Link til video HER


Ikke vær sur på JB, ikke vær sur på jentene som var foran scenen. Det er slik det fungerer, det er PR. Det er ingens skyld, og Justin kommer jo tilbake på verdens turnè, så ro litt ned. 

Kan godt være jeg tar feil, men dette er min teori, det gir jo mening, gjør det ikke? 

Følg meg på Facebook, trykk HER

LIK & DEL MED BELIEBERS


Like it? Share with your friends!

41 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Ja jeg ser det for meg, men hvor har du fått all denne infoen fra? Jeg har sagt det i hele dag at det var noe han bestemte seg, å brukte det som en unnskyldning.

 2. Det som er litt rart er at Flyet hans ble gjort klart til avgang når konserten starta. Normalt når et fly skal ta av er det mye som skal forberedes, og med tanke på at han egentlig skulle være i Norge til neste dag begynner jeg å tro at alt egentlig var planlagt

 3. Det er jo ei jente som får hetsing fra alle belieberne (spess fra Brasil)
  dødstrusler og utrolig mye hetsing det er helt sykt.

 4. Hadde veldig gjerne ønsket ett innlegg fra deg, angående hva du tenker om konspirasjons teorien illuminati. Er dette mulig?

 5. Hør jenter og gutter, dette er alt planlagt. Hvorfor I allverden ville han tatt selfie rett før han dro fra konserten? Og hvorfor i ALL VERDEN skal flyet være klar når det ikke er planlagt, FOLKENS dette her var planlagt.. Ikke lag drama ut av dette – Hilsen en gutt på 14 år som ikke liker Justin Bieber 🙂 Ikke send hat til hun som sølte vannet bare pågrunn av at han planla det.. Folkens tenk litt 🙂

 6. Dustin Bever : hvorfor skal noen uskyldige jenter bli utsatt for hets fra hele verden fordi dine » promotion» firma har funnet ut at » negativ oppmerksomhet » i din favør = I ‘m back on stage» .

 7. Hvis dette var planlagt må de jentene blitt blandet inni dette ved et uhell, men kan jo være planlagt også for de jente hadde billetter til senkveld. Kanskje de hadde en plan om at hvis de jentene tok i mot flasken og laget styr at de fikk billetter.

 8. Jeg kan da avsløre at tv2 har betalt omkring 15 millioner som honnorar til han. Dette er tapte penger ettersom de ikke er fordelt som «lønn» selvom det er honnorar til han. Har også hørt fra de som jobber på CHat N. At det trolig var pga han ikke fikk tilgang på kokain i Norge. Sistnevnte er ikke 100%, men de fleste i bransjen tror det var derfor.

 9. Ikke for å være hater, men jeg er litt uenig her. Jeg vet ikke med dere, men hvis jeg var verdeskjent og ville få oppslag i blader og på tv og radio så ville jeg ikke gjort noe som gjorde at folk begynte å hate meg eller noen andre. og til at flyet og bagasjen var klar. Tenk deg, du er verdensberømt. Lever et jævlig travelt liv. Når du skal fra a til b så skal du fra a til b. Da må det skje sjapt. Da må flyet være klart til en hver tid uansett hva. og bagasjen ta 5 til 10 min å pakke med alle de folk som jobber for han. Og ja dagbladet etc. har tjent mye på pressedekning i disse dagene, men tenk over hvor mye mer de har tapt. al den jobben. Og tror du, vær ærlig, virkelig at Justin ville brukt så mye penger som er brukt på å stelle i stand denne konserten, (musikere, dansere, medier, presse som skulle filme, leie av lokale, fly fram og tilbake, hotel osv.) bare på å gjøre ett lite show. NEI. Og hva med alle de som kjøpte biletter, hva får de. Ingenting utenom å bli snytt for penger. Tenk hjor mye Justin står i «gjeld». Som du selv skrev. Justin og de rundt han er ikke dumme. Aldri i musikkens historie har noen plateselskap eller managment brukt så mye penger på en «spøk». De er ute eter å tjene penger. Det gjør man ikke ved å betale masse penger til unødvendige ting. Når slike ting som dette skjer får man ikke flere followers, men flere haters, man kan ende opp med å ikke selge albumet like bra som det man hadde ten at dette hadde skjed.

 10. Greit han var trøtt😃Superstjerne de blir han aldri I mine øyner før han vet hva en jobb er.Denne sykelige gutten får store problemer å lever trolig ikkje lenge.Når et glass vann lager problemer I hjernen hannes å han kaster skjorte😃😃Hjelpes for en BABY.Jeg synest plumbo må kommee på banen å gi alle Beliber ne konsert med plumbo 😃😃

 11. Viss så å si at denne teorien din er rett(!!): så synst jeg fortsatt det er teit, urespektløst og ikke minst veldig dårlig gjort mot fansen. Jeg er ikke en fan selv, men hadde idolet mitt komt hele veien til norge for å opptre, og bare spilt EN sang, hadde jeg blitt skuffet. Antall sanger varierer jo, men for å ikke snakke om den måten han sa «hade» til norge på. Og alt dette her bare for å få overskrifter? Jeg blir sjokkert. rett og slett.
  Og for du som sikkert kommer til å si: «det er jo ikke hans feil, media er sånn, han hadde ikke noe valg!»
  tuller du med meg? alle mennesker har et valg.

 12. PR-stunt eller ikke, jeg har fått bekreftet at Justin er et bortskjemt og egoistisk menneske (ja, et menneske!! på lik linje med alle andre). Bortskjemt er rett og slett det han er, fordi han har et utseende over gjennomsnittet og en sjarmerende stemme som han vet å nytte seg av. Greit nok at han kan gjøre hva faen han vil uten at han får dårlig samvittighet overfor alle de forventningsfulle kidsa som laster ned sangene hans, men at han faktisk VIL fremstå sånn er skjemmende. Han kunne i det minste prøvd å skjule sin egoistiske side, og late som han bryr seg om noen andre enn seg selv, der han står på scenen.
  Og det med at han besøkte en skoleklasse først, det er ikke fordi han er grei. Det er nok en gang fordi han er en stor egoist (selvopptatt) som digger å få oppmerksomhet. Han nyter å komme inn i et rom og være «Gud». Han elsker bekreftelsen som han kan se i øynene på hvert enkelt menneske, for han glemmer det når han står på scenen. Det blir for upersonlig for han, og da begynner han å oppføre seg som en drittunge som ikke vil gjøre showet. Han er rett og slett bortskjemt på alle mulige områder, og fått en status som Gud som han ikke takler.

 13. Vi lever i en Global verden hvor det som var uvanlig i går er vanlig i dag. Hvordan får du global oppmerksomhet ? Jo.. du går gjerne et hakk lengre enn dine konkurrenter… du må skape overskrifter – skandaler… du går fra intervju, du går av scenen, du trasher et hotellrom eller 20.. … se på historien .. se på de gamle rockerne.. de var ikke bedre… dette er en oppskrift som de vet fungerer.. its all about making headlines… all publisitet.. er bra publisitet… ( litt klemme på, godgutt, highfive, humor – så gå av scenen som ramp – perfekt).

 14. Eg lurer litt på med detta bildet han la ut på Instagram der han beklaget seg. Bildet kom ut veldig få minutter etter detta skjedde. Bildet bestod av ein kort tekst på kvit bakgrunn og ein lang beskrivelse til kva som skjedde. Eg lurer litt på korleis han fikk laget til det bildet og skreve all den teksten så raskt etter detta skjedde. Kanskje teksten var skrive ferdig før konserten?

 15. såå sant det du skriver. Og var det ikke bare rart at teamet til justin ikke ba han gå ut igjen. hahahh og det med at flyet var klart og at bagasjen var klar er jo helt rart. Sittett så lenge og tekt på hele situasjonen og prøvd å sette ord på det. Klarte det ikke før jeg leste innlegget ditt. Godt skrevet!

 16. Herregud alle dere som tror dette er jewla korka i huet… Og kan umulig like Justin Drew Bieber, dere er så jewla bitch i hue som går rundt og kaller han mannehore…. MANNEHORE KAN DERE SELV VÆRE!! Jeg er jewla glad i Justin det sårer utrolig mye hvordan dere er skapt i hue altså… Og dere tror at han kom på grunn av kokain herregud…Han er ikke sånn lenger… Han har sagt unnskyld for alt, FÅ DET INN I HUE IDIOTER/BITCHER og få dere et liv !!!

 17. Du venne min som liker Justin… Selv om han har sagt unnskyld vil ikke det si at han er ferdig med alt han har gjort. Han har blitt korka i hode etter alt han har gjort. Korka.
  Yvonne Ottestad hvis du vil ha en diskusjon. Send melding på Facebook! 🤔

 18. Det er ikke greit å lage stort drama og skuffe mange bare for å komme i avisene. Selvom selve konserten var gratis, har sikkert mange brukt penger på å komme seg dit, mange har brukt tid på å være der. Kanskje noen tilogmed skulket skolen? Det er aldri greit for en artist å skuffe publikum, det er å være et dårlig forbilde. Jeg er ikke beliber, og jeg er heller ikke antibeliber, jeg er en som liker å drive med musikk selv og studerer det. Jeg ser litt rundt for hvordan en artist og et forbilde for mange bør oppføre seg.

 19. Syntes det er fryktelig synd at han planlegger slikt, tenker han ikke på fansen sin når han Gjør dette? Tenk på de stakkars jentene som får gjennomgå skikkelig nå, bare pga et forbanna pr stunt.. «all pr er god pr», greit nok, men å la dette gå utover uskyldige jenter er synd og skam. Jeg er virkelig ikke fan av han bieberen, men dette tok bare kaka. Ufyselig fyr. Send denne til de jentene som får gjennomgå! Guttunge som trur han kan Gjøre hva som helst vare pga han kan synge, juck……

 20. Jeg syns Justin Bieber bare er helt tragisk! Han er en bortskjemt liten drittunge som tror han er helt «gud».. huff. Og alle de som driver å hetser de stakkars jentene, er enda mer tragiske! Jeg syns de er enda værre, de er rett og slett dårlige personer, og som er dum nok til å tro at Justin Bieber vil ha dem!

 21. Om din teori er sann, så er jo JB fullstendig tragisk! Tenk på alle de som hadde gledet seg til intimkonserten, de som har brukt penger på å kjøpe ting som kunne gi dem billetter, de som gar betalt reise og opphold og alle spo sponsorene som har lagt igjen store summer for at denne konserten skulle bli en realitet. Også TV2. Ikke greit!

 22. Ganske dårlig gjort om dette var et PR stunt. Det var mange som hadde gledet seg til denne konserten, og mange ser veldig opp til Justin! Så det er veldig dårlig gjort av de som planla dette.

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.