THAT`S HOW YOU KNOW YOU FUCKED UP (VIDEO)

Hvor dum går det egentlig ann å bli? Opp gjennom den siste tiden har jeg gitt Lotte en del tips, og noen av tipsene har gått for langt kan man si. 1 min


Hvor dum går det egentlig ann å bli? Opp gjennom den siste tiden har jeg gitt Lotte en del tips, og noen av tipsene har gått for langt kan man si. En av sakene kom på VG da hun falt for mitt tips om å bruke neglelakk som tannbleking. Jeg skal ikke si for mye. Se videoen ovenfor


Følg meg på Facebook, trykk HER


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.