EN FYR KASTET SMINKEN HENNES I DO, DET SKULLE HAN ALDRI GJORT

Er det en ting man ikke gjør så er det å kaste sminken til en jente i toalettet. Jeg fikk beskjed om å ikke si noe, men dette er GULL verdt for mine lesere, derfor poster jeg.1 min


Er det en ting man ikke gjør så er det å kaste sminken til en jente i toalettet. Jeg fikk beskjed om å ikke si noe, men dette er GULL verdt for mine lesere, derfor poster jeg. En kjent blogger hadde pult en fyr og hun hadde valgt og dusje i fred. Da denne fyren måtte på toalettet for å urinere hadde hun ikke lukket opp, siden hun ville dusje i fred (forståelig) 

Når hun til slutt hadde lukket opp døren til badet hadde han kastet sminken hennes i toalettet fordi han var sur (Ifølge bloggen hennes her)

Hun knuste da bilruten hans og kastet dyremøkk inn i bilen.

Hahaha, man rører altså ikke sminken til en jente. 

LIK & DEL

Følg meg på Facebook, trykk HER


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.