DENNE BLONDINEN MENER HUN EIER HANDLEVOGNEN TIL 10 KR

Plutselig dukket Lotte opp i innboksen min og klagde på de forpulte hore posene fra butikken. Det hadde gått hull på posen. 1 min


Plutselig dukket Lotte opp i innboksen min og klagde på de forpulte hore posene fra butikken. Det hadde gått hull på posen. Hvorfor hun klagde til meg om dette må du ikke spørre meg om. Blond som Lotte er, fortalte jeg henne om at hun ikke må kjøpe poser, de koster jo 1 kr. 

Handler man mye blir jo det en del kroner. Så jeg sa hun måtte kjøpe en vogn, de koster litt mer (10 kr) og den varer jo evig. Blonde Lotte tok den med seg hjem, fordi hun hadde jo betalt 10 kr for den, WTF?

Nå har hun kontaktet TV2 hjelper deg, bare les samtalen. Jeg gir opp

Les innlegget Lotte har postet HER og se mailen til TV2 hjelper deg.

DEL gjerne videre med noen du mener kunne vært like blond


Like it? Share with your friends!

7 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Håper alle forstår at disse to har planlagt dette sammen? Såklart er dette skuespill fra begge to. Tenkte det var noe gøy her når han plutselig lå på andreplass på blogglista, så kommer jeg til dette her.. Like kjedelig hver gang, og kun skrik om oppmerksomhet. Blogg om ekte hendelser, de man ikke gjennomskuer etter å kun ha lest tittelen.

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.